Składniki jakie będą nam potrzebne: – 1 kg ryby np. pstrąg – 6 szklanek wody – 1 szklanka octu – 1 cebula – 2 listki laurowe – 4 kulki ziela angielskiego – 2 łyżeczki soli – 5 łyżeczek cukru – mąka Rybę obtaczamy w mące i smażymy. Uwielbiam rybę pod każdą postacią, czy pieczona, czy gotowana bądź smażona, w occie lub w oleju wszystkie są wyśmienite. Ryba w zalewie octowej bardzo smaczna i delikatna w smaku. Teraz Wam podam przepis na rybę w zalewie octowej. Super pomysł na kolację! PYSZNA RYBA W ZALEWIE OCTOWEJ! Wkładamy pokrojoną w piórka cebulę, liść laurowy i ziele angielskie.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://www.zdrowystyljoanny.pl/ryba-w-zalewie-octowej/