Składniki: na 2 większe lub 4 mniejsze pucharki biała warstwa 1/2 puszki mleczka kokosowego 2 łyżki nasion chia łyżka wiórków kokosowych warstwa ciemna 6 łyżek płatków jaglanych 1-2 łyżki naturalnego kakao łyżeczka masła orzechowego łyżeczka kawy rozpuszczalnej 1/3 paczki daktyli suszonych (ok. 50 g) szczypta cynamonu Przygotowanie: Smacznego! Ciemna warstwa, którą widzicie na załączonych zdjęciach, kryje w sobie masę cudownych składników idealnie łącząc się z delikatną warstwą śmietankowego kokosu i nasion chia. 🌸 ✩✩✩ ✩✩✩ mieszamy z. Deser bardzo prosty w przygotowaniu, a po spędzeniu dodatkowych kilkunastu minut w lodówce znacznie zyskuje na smaku. W razie gdyby masa zbyt mocno stężała, można dolać odrobinę wody i dokładnie przemieszać. W razie gdyby wyszedł zbyt gęsty - dalej podlewamy odrobiną wody. Wystarczy że wejdziecie TUTAJ , polubicie filmik z moim przepisem i udostępnicie go dalej w świat! Nie mogę przy okazji nie wspomnieć o konkursie kulinarnym, w którym biorę udział.