bułki tartej 200 g sera mozarella 1/2 szkl. oleju słonecznikowego 3 jajka łyżeczka papryki mielonej 1/2 łyżeczki kurkumy łyżka suszonego tymianku sól, pieprz garść posiekanej natki pietruszki - Piekarnik nastawić na 190 stopni. Pasztet z cukinii Wegetariański aromatyczny pasztet z cukinii z dodatkiem sera mozarella, świetny na kanapki lub jako przekąska. cukinii startej na grubych oczkach (dobrze odciśniętej) 3 cebule 1,5 szkl. - Cebulę drobno pokroić, ser mozarella zetrzeć na tarce o grubych oczkach. - W dużej misce wymieszać dokładnie cukinię, ser, bułkę tartą, cebulę, natkę i olej.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://www.wyzwaniakuchenne.pl/2015/02/pasztet-z-cukinii.html