English version Salmon, avocado and mozzarella toast (1 serving) Ingredients: 2 slices of bread of choice 1/2 tablespoon cream cheese 1/4 avocado , sliced 2 slices smoked salmon 2 tablespoons grated mozzarella cheese butter Preparation: Wysmaruj masłem obie kromki chleba, posmaruj jedną kromkę serkiem (na stronie bez masła) i ułóż na na drugiej kromce na stronie bez masła awokado. Składniki: 2 kromki ulubionego chleba 1/2 łyżki serka śmietankowego 1/4 awokado, pokrojonego w plastry 2 plastry wędzonego łososia 2 łyżki startej mozzarelli masło do posmarowania chleba Przygotowanie: Jeżeli lubisz tego typu śniadania, polecam także moje tosty z pieczarkami i serem, tosty z boczkiem, brie i karmelizowaną cebulą i tosty z indykiem, żurawiną i brie. Rozgrzej patelnię na średnim ogniu, dodaj odrobinę oleju, włóż tosta i smaż przez 1-2 min, odwróć na drugą stronę i smaż aż będzie rumiany a ser się rozpuści. Rumiane i chrupiące tosty z wędzonym łososiem, awokado i mozzarellą z pewnością zaspokoją głód na długi czas.