myślę że będzie równie smaczna 😊 Składniki: tofu zwykłe 200 g, cebula pół szt, szczypiorek posiekany 4 łyżki, kurkuma 1/4 łyżeczki, sos sojowy 1 łyżeczka, zioła prowansalskie, sól i pieprz do smaku, olej do smażenia, Sposób przygotowania: Cebulę drobno siekamy i podsmażamy na oleju. Moją tofucznice usmażyłam na cebulce, poza tym dodałam do niej mnóstwo szczypiorku i obowiązkowo podawałam ją z pomidorkami koktajlowymi, które cudownie się komponują z tofu i dzięki nim tofucznica nie jest zamulająca. Otóż głównym jej składnikiem jest ser tofu, a kolor żółty otrzymywany jest dzięki kurkumie. Tradycyjną jajecznice myślę, że większość z Was jadło w swoim życiu, ale czy próbowaliście jajecznicy wegańskiej? Jest to szybkie do zrobienia śniadanie na ciepło, które moim zdaniem jest rewelacyjne!