Kasza jęczmienna z cukinią i serem feta

Alicja
Fit
20.06.2017 15:22
Kasza jęczmienna z cukinią i serem feta

Składniki - 100 g kaszy jęczmiennej wiejskiej - 1 mała cukinia - 1 mała cebula - 1 ząbek czosnku - 3 łyżki oliwy z oliwek - 1/2 łyżeczki ziół prowansalskich - szczypta soli - szczypta pieprzu - 100 g sera feta Przygotowanie Ser feta kroimy w kostkę i mieszamy z pozostałymi składnikami. Cebulę kroimy w kostkę, a cukinię w ćwiartki. Kaszę gotujemy w lekko osolonej wodzie wg przepisu na opakowaniu.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://czekoladowa---muffinka.blogspot.com/2017/06/kasza-jeczmienna-z-cukinia-i-serem-feta.html