Kebab z białej kiełbasy

Ewelina
Przekąski
08.02.2017 18:08
Kebab z białej kiełbasy
  • Czas gotowania: 15 min
  • Czas przygotowania: 10 min

Składniki

  • 0,5 kg surowej białej kiełbasy
  • majeranek
  • pieprz ziołowy
  • pietruszka
  • chilli (świeża papryczka drobno pokrojona)

Przepis

Mięso z kiełbasy doprawiamy majerankiem, pieprzem ziołowym, posiekaną pietruszką oraz papryką chilli.

Zdjęcie Kebab z białej kiełbasy #1

Zdjęcie Kebab z białej kiełbasy #2 Całość dokładnie mieszamy i formujemy w małe kiełbaski.

Zdjęcie Kebab z białej kiełbasy #3

Zdjęcie Kebab z białej kiełbasy #4Nasze kebaby nabijamy na patyczki od szaszłyków następnie kładziemy smażymy je na rozgrzanej patelnię po kilka minut na każdą stronę.

Zdjęcie Kebab z białej kiełbasy #5

Zdjęcie Kebab z białej kiełbasy #6

Zdjęcie Kebab z białej kiełbasy #7