Składniki: 1 kiełbasa grillowa 4 jajka 1 pieczarka 2-3 łyżki kukurydzy 1 łyżka masła kawałek oscypka – tzw. kukurydza Ser-Mar mała garść sałaty (u mnie miks) pieprz i sól do smaku Przygotowanie: Kiełbasę kroimy w kostkę, pieczarkę obieramy i kroimy w półplasterki. Przykrywamy na chwilę patelnie pokrywką, tak by białka jajek ładnie się ścięły (żółtko powinno być płynne), a ser ładnie się stopił. Bałagan z oscypkiem – danie z patelni Uwielbiam takie dania. Na koniec dodajemy kukurydzę i ścieramy na tarce kawałek oscypka. Składniki podsmażamy na maśle, doprawiając pieprzem i niewielką ilością soli (pamiętajmy, że oscypek jest słony). Tzw. bałagan, to nic innego jak danie przygotowane z dostępnym składników. Cudo <3 A wracając do mojego bałaganu z oscypkiem…