Ciastka Francuskie na Słono

Joanna
Przekąski
21.04.2020 20:20
Ciastka Francuskie na Słono

Pesto z jarmużu i bazylii lub samej bazylii jest źródłem witaminy K która dba o poprawne krzepnięcie krwi i beta-karotenu który wspiera odporność. Pesto z jarmużu i bazylii lub pesto bazyliowe ( można kupić gotowe lub użyć pozostałe z obiadu) Pieczemy w piekarniku nagrzanym do do 190 stopni C przez 15-20 minut lub do czasu, aż się zarumienią. Pieczemy w piekarniku nagrzanym do 190 stopni C przez 15-20 minut lub do czasu, aż się zarumienią. Ser parmezan (starty) - Na oliwie z oliwek lub oleju kokosowym podsmażamy pokrojoną cebulę, pieczarki, cukinie i pomidorki koktajlowe. Prosty przepis na pyszną przekąskę w postaci chrupkich ciastek francuskich; Podaje Wam dwa rodzaje farszów – oba są smaczne i obfite w składniki odżywcze. Farsz 2 Cukinia (pokroić w kostkę) Pieczarki (pokrojone w talarki) Cebula ( pokrojona w kostkę) Dodajemy gotowe pesto z jarmużu i bazylii lub bazylii. Ser parmezan (starty) - Na oleju kokosowym podsmażamy pokrojone grzyby portobello i por. Smarujemy jajkiem i posypujemy nasionami chia lub siemieniem lnianym. Smarujemy jajkiem i posypujemy nasionami chia lub siemieniem lnianym. Farsz 1 Młode grzyby portobello ( lub pieczarki) Można je jeść na zimno lub ciepło.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://harmoniacialaiumyslu.com/2020/04/21/ciastka-francuskie-na-slono/