Serdecznie polecam i zachęcam do spróbowania przepisu :) - 1 opakowanie kotletów sojowych (100 g ) - 200 ml bulionu warzywnego - 3 łyżki oleju kokosowego - 3 łyżki mąki pszennej - 200 ml wody - sól, pieprz do smaku - 3-4 łyżki sosu sojowego - papryka słodka, ostra i wędzona do smaku Dla mnie muszą być obklejone sosem i nasiąknięte aromatami, a wtedy są przepyszne. Dla mnie muszą być obklejone sosem i nasiąknięte aromatami, a wtedy są przepyszne. Na powstałej zasmażce podsmażamy kotleciki z obu stron na złoty kolor. Kotlety musimy namoczyć w bulionie na 10 minut. Kotlety musimy namoczyć w bulionie na 10 minut. Rozgrzany olej kokosowy należy połączyć z mąką pszenną (trzeba szybko mieszać żeby nie powstały grudki).