Sok marchwiowo-jabłkowy

Joanna
Koktajle
14.09.2019 21:25
Sok marchwiowo-jabłkowy

Składniki na sok marchwiowo-jabłkowy: – 2 jabłka – 3 marchewki Jabłka zawierają takie witaminy jak: C, A, B1, B2, PP, dostarcza również takich minerałów jak potas i żelazo, w swoim składzie ma dużo błonnika roślinnego, a także pektynę (mieszanina węglowodanów występująca w ścianach komórkowych roślin). Marchewka zawiera takie witaminy jak: B1, B2, B6, C, E, H, K, PP, również w skład marchwi wchodzą związki mineralne: wapń, miedź, fosfor, żelazo, cynk, magnez, jod, potas,. Nie muszę pisać, że owoce i warzywa są bardzo zdrowe, zapobiegają chorobom, wzmacniają organizm i mają bardzo dobroczynny wpływ na nasze zdrowie i samopoczucie. Więcej moich fotografii o lepszej jakości można znaleźć na ShutterStock Sok marchwiowo-jabłkowy.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://www.zdrowystyljoanny.pl/sok-marchwiowo-jablkowy/