Śledzie w śmietanie Śledzie w sosie tatarskim Śledzie w śmietanie z gruszką Podobne przepisy: Śledzie w jogurcie z ogórkami konserwowymi Śledzie w jogurcie z jabłkiem i groszkiem Do miski wrzucamy śledzie, korniszony pokrojone w grubsze plasterki, cebulę, jogurt z majonezem i poszatkowany koperek, doprawiamy świeżo mielonym pieprzem, wszystko dokładnie mieszamy. Śledzie moczymy godzinę w zimnej wodzie, co jakiś czas trzeba wodę wymieniać. Następnie śledzie bardzo dokładnie osuszamy i kroimy w grubsze kawałki. Składniki: 3 solone filety śledziowe 8 korniszonów 1 cebula 150 g jogurtu naturalnego 1 łyżeczka majonezu 2 gałązki koperku pieprz (opcjonalnie)
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://kardamonowy.pl/sledzie-w-jogurcie-z-korniszonami-i-koperkiem/