Ciastka z kokosem i czekoladą (bez glutenu, nabiału i cukru)

Katarzyna
Desery
21.03.2018 13:40
Ciastka z kokosem i czekoladą (bez glutenu, nabiału i cukru)

Składniki na 20 ciasteczek: -2 szklanki mąki ryżowej -40 g roztopionego masła/oleju kokosowego -50 g wiórków kokosowych -1 Tą startą dodajemy do ciasta i mieszamy, dzięki czemu dodatkowo zabarwi się na ciemno i na koniec dodajemy kawałki czekolady. Ciastka z kokosem i czekoladą (bez glutenu, nabiału i cukru) marca 21, 2018 / 4 Do części z nich dodałam sezam i słonecznik, lecz nie są one koniecznym składnikiem wykonania. 2. Część czekolady kroimy na kawałeczki, a część ścieramy na tarce o grubych oczkach.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.zdrowo-i-aktywnie.pl/2018/03/ciastka-z-kokosem-i-czekolada-bez.html