Składniki: 1,5 szklanki kiszonej kapusty 1/2 średniej czerwonej cebuli 1/2 jabłka sól himalajska lub morska pieprz ocet jabłkowy do smaku garść ziarenek granata posiekana natka Wykonanie: Kapustę kroimy na mniejsze kawałki. urozmaicając ją o jakieś zdrowe tłuszcze, czyli na przykład oliwę z oliwek extra virgin czy olej rzepakowy tłoczony na zimno. Dziś na blogu kolejny przepis, który został przygotowany zgodnie z zasadami diety warzywno-owocowej dr Ewy Dąbrowskiej. podstawowe zasady diety warzywno-owocowej , a t utaj natomiast są informacje odnośnie tego co można jeść podczas diety . Na blogu znajdziecie też inne przepisy diety dr Dąbrowskiej:15 minut
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://www.kulinarneprzygodygatity.pl/2018/01/surowka-z-kiszonej-kapusty-z-granatem.html