Bezglutenowe muffinki sernikobrownie

Natalia
Fit
13.12.2018 17:53
Bezglutenowe muffinki sernikobrownie

Takie muffinki można zabrać ze sobą na przekąskę, doskonale zaspokajają apetyt na coś słodkiego,a przy okazji są bardzo pożywne. Spód brownie: 500 g sera twarogowego 1/2 szklanki ksylitolu 1 jajko 1/2 łyżeczki mielonej wanilii 1/2 opakowania budyniu waniliowego Piekarnik nagrzać do 180ºC. Świetnie sprawdzą się też przy wszelkich imprezach, śmiało można podać je na świąteczny lub sylwestrowy stół. Spód to popularne brownie z fasoli, a góra to oczywiście sernik z dodatkiem wanilii. Następnie wsypać budyń i wanilię i jeszcze przez chwilę miksować, do dokładnego połączenia się składników. Twaróg przełożyć do miski, dodać jajko oraz ksylitol i miksować przez chwilę.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://healthyfoodexplorer.blogspot.com/2018/12/bezglutenowe-muffinki-sernikobrownie.html
Healthy food explorer

Healthy food explorer

Natalia

facebook

instagram