Pieczarki faszerowane bazyliowym pesto i serem pleśniowym

Bez Cebuli
Przekąski
10.10.2017 21:41
Pieczarki faszerowane bazyliowym pesto i serem pleśniowym

- 1 opakowanie sera pleśniowego camembert (120 g) - garść nasion słonecznika - sól i pieprz - olej 1. Pieczarki obieramy, płuczemy i osuszamy, a następnie układamy w wysmarowanym tłuszczem naczyniu żaroodpornym. Do przygotowania 5 porcji potrzebujemy: - 1 opakowanie pieczarek do grillowania (5 szt.) - 1 opakowanie świeżego pesto bazyliowego (120 g) Cześć Wszystkim! :) Dziś zapraszam na aromatyczną przystawkę w postaci pieczarek faszerowanych bazyliowym pesto z dodatkiem sera camembert i słonecznika. 4. 5 minut przed końcem pieczenia na grzyby dodajemy porcję sera pleśniowego i ponownie wstawiamy do piekarnika.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.bezcebuli.pl/2017/10/pieczarki-z-bazyliowym-pesto-i-serem.html