Zostawiam Was z przepisem i życzę Wam miłego dnia 🙂 Składniki: 2 łyżki mąki owsianej (u mnie od Pro-BIO) 2 łyżki mąki ryżowej (u mnie od Pro-BIO) 2 łyżki jogurtu naturalnego 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia (używam bezglutenowy) Omlet smażymy na małym ogniu z obu stron na złoto. Sposób na łatwe obrócenie omletu – zsuwamy go z patelni na talerz. Omlet przekładamy w całości na talerz lub kroimy na 4 części. 1/2 łyżeczki oleju kokosowego 2 jajka M 2 łyżeczki cukru trzcinowego (u mnie od Pro-BIO) Owsiano ryżowy omlet z owocami – idealny na śniadanie Następnie przykrywamy patelnią i obracamy, tak aby nasz omlet znalazł się na patelni nie obsmażoną stroną. , jogurt naturalny Przygotowanie: Do miski wsypujemy obie mąki, dodajemy jogurt, cukier i proszek do pieczenia, na koniec wbijamy dwa jajka.