Składniki: około 220 g mrożonych warzyw na patelnię – z przeważającą ilością brokułów 3 garści makaronu muszelka z kurkumą EkoMak Makarony Babuni około 2 łyżeczki 18 ziół Ojca Mateusza* 1 łyżka posiekanego koperku 2 pełne łyżki masła Ghee (masło klarowane) do podania – 2 łyżki jogurtu naturalnego * Danie można zjeść oczywiście już w takiej postaci, ale ja polecam lub dodać 2 łyżki jogurtu naturalnego (wymieszać ze składnikami tuż przed jedzeniem). Na patelnię wsypujemy nasze mrożone warzywa, dodajemy 2 łyżki masła klarowanego i czubatą łyżeczkę 18 ziół Ojca Mateusza. Muszelki z mieszanką warzyw w 18 ziołach Ojca Mateusza, to idealny pomysł na szybki bezmięsny obiad. Obiad podaję z jogurtem – mieszam tuż przed jedzeniem. Następnie dodajemy ugotowany makaron, zmniejszamy gaz na minimalny, mieszamy całość.