Syrniki bananowe z masłem orzechowym

Julianna
Śniadania
27.05.2017 10:31
Syrniki bananowe z masłem orzechowym

Na patelni rozgrzać olej lub masło klarowane, wykładać placki, smażyć na małym ogniu z obu stron na złoto-brązowy kolor (u mnie to trwało po ok półtorej minuty z każdej strony).Serniczki podawać z masłem orzechowym, polane syropem klonowym. 300g twarogu półtłustego1 mały dojrzały banan1 jajko1 łyżka cukru z wanilią3 łyżki mąki (plus mąka do obtaczania)olej lub masło klarowane do smażeniado podania:syrop klonowyBanan obrać ze skórki, pokroić w plastry, razem z twarogiem rozgnieść widelcem.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.obiadgotowy.pl/2017/05/syrniki-bananowe-z-masem-orzechowym.html