Podpłomyki z koperkiem

Aneta
Śniadania
26.05.2017 20:13
Podpłomyki z koperkiem

Podpłomyk z jajkiem sadzonym i ziołowym jogurtem - Podpłomyki z oregano - Podpłomyki z pastą z awokado, jajkiem i parmezanem - Pizza na podpłomyku z pesto z rucoli Podpłomyki z koperkiem Składniki: - 2 szklanki mąki pszennej - woda - 2 szczypty soli - 4 łyżki posiekanego koperku Przygotowanie: - Mąkę przesypujemy do miski. Polecam inne przepisy na podpłomyki: - Podpłomyki - Podpłomyki z cukinią i czarnuszką - Podpłomyki z hummusem i chrupiącą cukinią - Można i przygotować masłe koperkowe, które podajemy z podpłomykami, palce lizać! - Smażymy na suchej patelni, z każdej strony. Dzisiaj przygotowałam takie z dodatkiem posiekanego koperku. Same z dodatkiem koperku są naprawdę smaczne.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.mojasmacznakuchnia.com.pl/2017/05/podpomyki-z-koperkiem.html

Moja smaczna kuchnia

Aneta