Podpłomyki z kurczakiem i włoskim serem

Aneta
Przekąski
10.04.2018 21:05
Podpłomyki z kurczakiem i włoskim serem

Podpłomyk z kurczakiem, parmezanem i musztardowym dressingiem / około 4-5 podpłomyków Składniki: podpłomyki 1 szklanka mąki pszennej woda sól dodatki 1 filet z kurczaka wewnętrzne liście sałaty masłowej 1 łyżka słodkiej papryki w proszku około 4 łyżeczki musztardy francuskiej 5 łyżek startego parmezanu lub grana padano 1/2 cytryny olej do smażenia oliwa z oliwek do skropienia sól do smaku Przygotowanie: Podpłomyki z czasem robią się twarde i mniej chrupiące, dlatego najlepiej podawać je zaraz po przygotowaniu i zajadać. Dzisiaj przygotowałam na kolację podpłomyki z mięsem z kurczaka. Podpłomyk, musztarda, grillowane kawałki z kurczaka posypane parmezanem i zielona, chrupiąca sałata.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.mojasmacznakuchnia.com.pl/2018/04/podpomyk-z-kurczakiem-parmezanem-i.html