Składniki 200 g białego sera 50 ml śmietany 30 % ok. 2 łyżki cukru pudru ekstrakt migdałowy 1 czubata łyżeczka żelatyny dodatkowo ok. 10 żelatynowych baniek ok. 10 Herbatników Regionalnych Petit Beurre Pełnoziarnistych firmy Cukry Nyskie 5 długich czerwonych żelek czekoladowe pałeczki do dekoracji jagody z soku do dekoracji 1. Wygląda na dość skomplikowany ale tak na prawdę jest łatwy do przygotowania. Na nim układamy miseczkę z sernikiem. Efektowny deser, który przygotowałam z myślą o najmłodszych. Dzieci z pewnością będą nim zachwycone. Lekko przestudzoną łączymy z masą serową.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://fiolkowakuchniamalgorzaty.wordpress.com/2017/05/08/sernik-z-zelatynowej-bance/