Miłego dzionka Wam życzę :-) Składniki: - 1 opakowanie ciasta francuskiego - 10 szparagów - 1 czerwona papryka - 1/2 cukinii - kukurydza - starta mozzarella 1. 2. Piekarnik nagrzewamy do 200 stopni (funkcja góra - dół), na blaszkę wykładamy papier do pieczenia, na papier rozkładamy ciasto. My w domu, dziś w Rzeszowie wieje, zimno, ale pojawia się słoneczko. Ciasto francuskie zapieczone ze szparagami, czerwoną papryką, cukinią, kukurydzą i startą mozzarellą. Cukinię pokroiłam w plasterki, paprykę wzdłuż w piórka. Może w końcu zrobi się ciepło :-). Ciasto francuskie ze szparagami, papryką, cukinią, kukurydzą i mozzarellą
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://kruchebabeczki.blogspot.com/2017/05/ciasto-francuskie-ze-szparagami-papryka.html