, ale świetnie będą się też prezentować np. na świątecznym stole :) Składniki (7-8 muffinek): 250 chudego twarogu 4 kopiate łyżki stałej części mleka kokosowego* 3-4 łyżki ksylitolu 2 łyżki mąki ryżowej pół łyżeczki proszku do pieczenia 4 łyżki wiórków kokosowych 1 jajko pół szklanki malin świeżych lub mrożonych Wykonanie: Jem je zazwyczaj od święta albo przy jakichś specjalnych okazjach (i wtedy dopiero smakują wyjątkowo), a jeżeli tak nagle najdzie mnie ochota na sernik to przygotowuje wersję mini w nieco zdrowszej i odchudzonej wersji. W przepisie użyłam mąki ryżowej, myślę, że świetnie sprawdziłby się także budyń, najlepiej kokosowy
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://healthyfoodexplorer.blogspot.com/2017/04/kokosowe-serniczki-z-malinami.html