Składniki ciasto 250 g mąki pszennej 100 g mąki migdałowej firmy Targroch ok. 1 szkl mleka 1 łyżka zmielonego siemienia lnianego 3 łyżki wody 1/2 szkl cukru kokosowego firmy Targroch 1/4 szkl oleju rzepakowego 2 łyżeczki proszku do pieczenia krem 200 ml śmietany 30 % 1 biała czekolada kule śnieżne 4 łyżeczki żelatyny firmy Gellwe 8 łyżeczek zimnej wody 15 małych baloników 15 wykałaczek dodatkowo wiśnie czerwone kandyzowane firmy Targroch 1. Dolewamy mleko ( możemy najpierw dodać 3/4 szklanki a potem ewentualnie resztę) i olej. 3. Mokre składniki łączymy z suchymi i dokładnie mieszamy. Kiedy się rozpuści zostawiamy aż wystygnie a następnie chowamy do lodówki na co najmniej 6 godzin. 12. Balonik odwracamy do góry nogami aby nadmiar żelatyny nie zastygł na jego czubku. 11. Czekamy chwilę, aż trochę przestygnie a następnie zamaczamy balonik trzymając go za końcówkę z wykałaczką. 15. Baloniki zostawiamy na około 12 godzin. 2. Zmielone siemię lniane rozprowadzamy z 3 łyżkach zimnej wody. 4. Ciasto przekładamy do mniej więcej 15-stu papierowych foremek na muffinki. Żelatynowe kule są dość giętkie ale nie pękają, można spokojnie wyrównać je od środka palcami. Z podanej porcji powinno wyjść około 6-8 sztuk. Do przesianej mąki pszennej z proszkiem dodajemy mąkę migdałową i cukier kokosowy. Pyszne babeczki z mąką migdałową, które nie zawierają jajek. Wykałaczkę wbijamy w poprzek, w miejsce za supełkiem. Wykałaczkę wbijamy w kawałek styropianu, jabłko lub coś co utrzyma ciężar. Nie polecam robienia podwójnej ilości od razu, ponieważ żelatyna szybko zastyga. 17. Muffinki smarujemy kremem, na środku układamy po jednej wisience.