Składniki: 350 g pieczarek (ok. 20 średniej wielkości sztuk) 50 g żółtego sera typu gouda 1 średniej wielkości cebula 30 g wędzonej piersi z kurczaka szczypta soli szczypta pieprzu 3 łyżki śmietany 18% olej do smażenia garść drobno startego parmezanu szczypiorek masło do wysmarowania formy Pieczarki umyć i osuszyć. Na rozgrzanym na patelni oleju przesmażyć cebulę, następnie dodać kurczaka i smażyć jeszcze przez chwilę, co jakiś czas mieszając. Dodać posiekane pieczarki, sól, pieprz i smażyć na średnim ogniu, co jakiś czas mieszając aż pieczarki wyraźnie się skurczą. Ogonki drobno posiekać z pozostałymi całymi pieczarkami (u mnie z 5). Grzyby faszeruję masą z pieczarek, cebuli, wędzonego kurczaka i zapiekam posypane parmezanem.