moze tym razem sie uda :)-4 małe buraki ( ja kupilam juz takie ugotowane , ale mozna tez upiec je w piekarniku , podejrzewam ze beda milion razy smaczniejsze )- pół kostki sera feta- 3 garście szpinaku- pestki słonecznika- pieprz do smaku i ulubione przyprawy- 3 łyżki octu balsamicznego- 1 ząbek czosnkuBuraki i ser feta pokroic na grubszą kostkę . Juz dawno naprawdę , dawno temu zamierzałam zrobić tą sałatkę i w koncu jakims cudem mi sie udalo .Polecam naprawde kazdemu , nie bede sie dlugo rozpsiywac dzisiaj , ale powiem tylko ze po kilku tygodniach obżarstwa znowu poraz enty wracam do normalnego zdrowego czystego jedzenia, jakos nie potrafie tego utrzymac od kad wyprowadzilam sie z Polski . Doprawić do smaku ulubionym przyprawami, ja dodałam tylko pieprz i troche natki pietruszkiWystarczy wymieszać 3 łyzki octu balsamicznego z bardzo drobno posiekanym ząbkiem czosnku ,polać po sałatce i wymieszać .GOTOWE! Surowy szpinak umyć , osuszyć i wrzucić do miski ( mozna tez szpinak podsmazyc na patelni z czosnkiem wtedy smak bedzie lepszy )