PRZEPIS => *** KNEDLE Z RICOTTY NADZIANE MANGO /przepis własny/ pół opakowania ricotty łyżeczka syropu z kwiatu kokosa szczypta soli kilka kropli ekstraktu z wanilii mango do nadziania duże jajko 65 g mąki pszennej typ 1850 (pół szklanki) 350 ml napoju kokosowego do podania owoce, plastry kokosa i kasztany jadalne Ricottę zblenderować z jajkiem, syropem i solą. 1 teaspoon of coconut blossom syrup pinch of salt a few drops of vanilla extract mango cubes 1 large egg 65 g wheat flour type 1850 (half a cup) 350 ml coconut milk fruits, slices of dried coconut and sweet chestnuts to serve Mix ricotta with egg, syrup and salt. Transfer to a bowl and gradually adding flour, knead the dough. Sprinkle your hands with flour and form balls. Smacznego! *** ENGLISH VERSION: RICOTTA DUMPLINGS COOKED IN MILK half a package of ricotta chees (125 g) Oprószonymi mąką dłońmi formować kuleczki i kłaść je na gotujące się mleko.