kurczak balsamiczny, awokado, maliny i feta w formie pysznej sałatki

Zielony Środek
Sałatki
18.08.2016 18:06
kurczak balsamiczny, awokado, maliny i feta w formie pysznej sałatki

Kilka uwag: awokado musi być dojrzałe, dość miękkie, ale wciąż jędrne. awokado wyciągam ze skóry łyżką, nie bawię się w jego obieranie. Mój numer jeden to zdecydowanie truskawki, ale maliny też sprawdzają się wyjątkowo dobrze, np. w takiej, której bazę stanowi kurczak balsamiczny. jak się za bardzo przykleja, można posmarować deskę/nóż oliwą. na koniec płatki rozchylam, żeby róża ładniej wyglądała. Słowo ‚pożywna’ jest tu bardzo istotne, bo co by nie było, ma to być obiad. Awokado, gdy tylko nadarzy się okazja, zamieniam w różę!

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://zielonysrodek.pl/kurczak-balsamiczny-awokado-maliny/