Niskokaloryczna pasta z tuńczyka

mela
Śniadania
01.10.2015 11:23
Niskokaloryczna pasta z tuńczyka
  • Czas przygotowania: 30 min

Składniki

60 gram tuńczyka w sosie własnym

2 sztuki ogórka kiszonego

0,5 szklanek jogurtu naturalnego

0,5 sztuki cebuli

1 Sztuka jajek

0,2 łyżeczki soli

0,2 łyżeczki pieprzu

Przepis

Pasta z tuńczyka, nie dość, że niskokaloryczna, to przepyszna oraz szybka do przyrządzenia. Polecam ją na kolacje, śniadania i przekąski! Jest naprawdę FIT!

Ugotuj jajko na twardo i rozgnieć widelcem,

Posiekaj cebulę i pokrój w kosteczkę ogórka,

Dodaj do jajka tuńczyka, cebulę i ogórki i wymieszaj z jogurtem,

Przypraw pieprzem i solą.

Kaloryczność: niska

Koszt: do 10 zł

Podawaj pastę z pieczywem!