Składniki: – 8 naleśników gryczanych – 250g ricotty/serka śmietankowego/twarożku domowego – 4-8 łyżek pesto z bazylii – 2 garści szpinaku – 3 ogórki gruntowe – 1 cukinia – 1 marchewka – 1 papryka czerwona – sól, pieprz Na każdym naleśniku układamy szpinak, paprykę z ogórkiem, ostudzoną cukinię i marchewkę, doprawiamy, składamy jak krokieta i kroimy na pół. Smacznego! Tak przy weekendzie, chciałabym podzielić się z Wami przepisem na wspaniałą imprezową przekąskę, ale również pyszny, bezmięsny obiad lub drugie śniadanie. Uwielbiam takie przepisy, gdzie mogę wyczyścić lodówkę z resztek, więc mam nadzieję, że ten przepis również Wam pozwoli oczyścić własne lodówki.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://befitbestrong.pl/wrapy-gryczane-z-ricotta-pesto-i-warzywami/