Jajka zapiekane w kokilkach

Jolanta
Śniadania
13.08.2020 6:46
Jajka zapiekane w kokilkach

Składniki: – 4 jajka – 2 plastry kiełbasy krakowskiej – plaster sera brie z orzechami – szczypiorek – sól i pieprz kolorowy do smaku Przygotowanie: Kiełbasę i szczypiorek kroimy w kostkę. Jajka zapiekane w kokilkach w kuchence mikrofalowej z dodatkiem kiełbasy krakowskiej, sera brie z orzechami i szczypiorku. Pokrojoną kiełbasę i ser wsypujemy do szklanych kokilek, dodajemy połowę szczypiorku, wbijamy po 1 jajku do każdej kokilki, delikatnie solimy, gdyż ser jest dosyć słony. Lubię jajka pod każdą postacią, często przygotowuję je ekspresowo w naszej kuchence mikrofalowej.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://straga.pl/sniadania/jajka-zapiekane/
damsko męskie spojrzenie na kuchnię

damsko męskie spojrzenie na kuchnię

Jolanta