ciasto które znika w oka mgnieniu i równie szybko się je robi nie licząc oczywiście czekania, aż galaretki stężeją... biszkopt: 4 jajka ¾ szklanki cukru 3/4 szklanka mąki pszennej 2 łyżki mąki ziemniaczanej pianka: 2 galaretki krystaliczne 1 mleko skondensowane niesłodzone (530ml) 1 szklanka gorącej wody dodatkowo: truskawki 2 galaretki truskawkowe 3 szklanki wody 4 jajka ¾ szklanki cukru 3/4 szklanka mąki pszennej 2 łyżki mąki ziemniaczanej pianka: 2 galaretki krystaliczne 1 mleko skondensowane niesłodzone (530ml) 1 szklanka gorącej wody dodatkowo: truskawki 2 galaretki truskawkowe 3 szklanki wody biszkopt: białka ubijamy z cukrem na sztywno, lekko mieszając dodajemy żółtka i obie mąki. Zimne mleko skondensowane miksujemy ok 2 minutki; wlewamy tężejącą galaretkę i miksujemy chwilkę połączenia. Zimne mleko skondensowane miksujemy ok 2 minutki; wlewamy tężejącą galaretkę i miksujemy chwilkę połączenia. ...lekkie, proste ciasto dla każdego z pianką z mleka skondensowanego nie ma opcji żeby nie wyszło... Wstawiamy do lodówki; kiedy stężeje układamy truskawki i zalewamy tężejącymi truskawkowymi galaretkami. Wstawiamy do lodówki; kiedy stężeje układamy truskawki i zalewamy tężejącymi truskawkowymi galaretkami.