Do tego z karmelizowanym na syropie z agawy rabarbarem :) Składniki: (1 porcja) - 1,5 szkl. napoju owsianego od Inka - 4-6 łyżek płatków owsianych - 4 łodygi rabarbaru - 2 łyżki syropu z agawy - 1/2 łyżeczki cukru waniliowego - syrop z agawy do polania (opcjonalnie) Napój owsiany doprowadź do zagotowania, wsyp płatki owsiane (ilość łyżek zależy od tego, jak gęstą lubisz owsiankę). Wymieszaj w rondelku z cukrem waniliowym i syropem z agawy. Zawiera w sobie tylko naturalnie występujące cukry! Najbardziej lubię dodawać do kawy zbożowej, ale dziś owsianka na owsianym. Zamieszaj i gotuj na małym ogniu 15 minut.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://deliciousplacebynatalia.blogspot.com/2020/05/owsianka-z-rabarbarem-porridge-with.html