Jeden burger ze wszystkimi dodatkami to około 502kcal, B: 21,8g, T: 21,6g, W: 53,6g. Składniki na 4 porcje: – 4 bułki – najlepiej domowe – 1 opakowanie sera Halloumi – 2 garście rukoli – 1 awokado – 1 pomidor – 1/2 papryki – 1/2 czerwonej cebuli Składniki na sos: – 75g skyru naturalnego – 2-3 łyżeczki ketchupu – 1 łyżeczka majonezu Ser, awokado, pomidora, paprykę i cebulę kroimy w plastry. Bułkę z obu stron smarujemy sosem, a na dolnej części kładziemy rukolę, pomidora, cebulę, ser oraz paski awokado, przykrywamy górną bułką i podajemy. Smacznego! Bułki, pomidora i ser kładziemy na kilka minut na grillu, by bułki były chrupiące, a ser miękki.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://befitbestrong.pl/wegetarianskie-burgery-z-halloumi-i-awokado/