Białka ubijamy do momentu, w którym rozcierając odrobinę masy między palcami nie będziemy już wyczuwać drobinek cukru. Białka ubijamy do momentu, w którym rozcierając odrobinę masy między palcami nie będziemy już wyczuwać drobinek cukru. Nagrzewamy nasz piekarnik do temperatury 100°C i przygotowujemy blaszki wykładając je papierem do pieczenia. Nagrzewamy nasz piekarnik do temperatury 100°C i przygotowujemy blaszki wykładając je papierem do pieczenia. Dodajemy nasz dżem malinowy i delikatnie mieszamy go z resztą białek. Dodajemy nasz dżem malinowy i delikatnie mieszamy go z resztą białek. Jeżeli używamy świeżych lub mrożonych malin to wsypujemy je do garnuszka i dodajemy ok. łyżkę wody. Jeżeli używamy świeżych lub mrożonych malin to wsypujemy je do garnuszka i dodajemy ok. łyżkę wody.