Nie można im się oprzeć, przekonajcie się sami 🙂 Składniki (na ok 20 szt.) kasza jaglana, 0,5 szklanki mleko, 1 szklanka miód, 2,5 łyżki wiórki kokosowe, 120 g masło, 1 łyżka aromat migdałowy, kilka kropli Wykonanie Kaszę płuczemy pod zimną oraz wrzącą wodą, a następne wsypujemy do garnka. Smacznego *tą ciemną kulkę obtoczyłam w kakao, też fajnie smakuje 😉 Będzie mi bardzo miło jeśli podzielicie się opinią na temat tego przepisu w komentarzu 😉 W tym czasie na patelni podprażamy wiórki kokosowe (100 g), powinny nabrać pomarańczowego koloru. Do kaszy dolewamy mleko i gotujemy na bardzo małym ogniu do momentu, aż kasza wchłonie całe mleko. Jeszcze ciepłą masę nabieramy łyżką i formujemy kulki, które obtaczamy w pozostałych wiórkach kokosowych (20 g).