Składniki: (porcja na 5 dużych kotletów) - Mięso mielone z indyka 400-500 g - Bułka Kajzerka - Żółtko - Cebula mała - Czosnek ząbek - Natka pietruszki 2 łyżki - Koperek łyżka - Sól - Pieprz Panierka: mąka, jajko, bułka tarta Przygotowanie: Do miski przełożyć mięso, namoczoną bułkę, żółtko cebulę drobno pokrojoną, czosnek przeciśnięty przez praskę natkę pietruszki oraz koperek posiekany. Do miski przełożyć mięso, namoczoną bułkę, żółtko cebulę drobno pokrojoną, czosnek przeciśnięty przez praskę natkę pietruszki oraz koperek posiekany. Zapraszam was również do odwiedzania mojego Facebooku gdzie dodaje wszystkie swoje przepisy: Zapraszam do oglądania filmu z przygotowań oraz do subskrybowania mojego kanału Uformować kotlety lekko zwilżonymi dłońmi i panierować w mące, jajku oraz bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju po kilka minut z każdej strony. Uformować kotlety lekko zwilżonymi dłońmi i panierować w mące, jajku oraz bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju po kilka minut z każdej strony.