Podane niżej ilości są na 3 osoby, z których dwie są niezłymi głodomorami i zazwyczaj mają żołądki bez dna. * 8 bułek kajzerek * masło do wysmarowania środka * 4 pieczarki * 4 ogórki konserwowe * 1 duży pomidor * sól, pieprz, bazylia * ser żółty * dowolny rodzaj szynki (ja użyłam konserwowej) Pieczarki i ogórki kroimy w drobną kostkę. Przepis znalazłam gdzieś w czeluściach Internetu, ale nie byłabym sobą gdybym go niezmodyfikowała po swojemu. :) Po 10 minutach wyciągamy bułki, nakładamy ser, posypujemy bazylią i wkładamy z powrotem do piekarnika. Zapiekamy przez 10 minut w dobrze rozgrzanym piekarniku (170 stopni). Pomidora obieramy ze skórki, wycinamy gniazda nasienne i kroimy w kostkę. Górę bułki odkrawamy mniej więcej w 3/4 wysokości i wydrążamy środek.