Ilość - 2 jajka Składniki: 2 jajka 4 średnie pieczarki 1/2 małej cebuli 1 łyżka majonezu 1 łyżka masła 1/2 łyżeczki musztardy 1 łyżka siekanej zielonej pietruszki sól świeżo mielony pieprz (prosto z młynka) W przepisie napisałam, żeby używać świeżo mielonego pieprzu i proszę cię, jeśli tylko masz możliwość i nie musisz obcinać kosztów do maksymalnego minimum, to nie dodawaj tego mielonego z paczki, bo niestety daje on dużo gorszy efekt. Faszerowane jajka z pieczarkami są bardzo popularne, a jednak wciąż nie wszyscy wiedzą jak je przygotować. Jeśli jednak możesz sobie pozwolić, to polecam zainwestować w prosty młynek, np. z Ikea i kupować pieprz w ziarenkach. To jak, masz ochotę spróbować, czy moje faszerowane jajka z pieczarkami są tak dobre, jak napisałam?