Surówka z kiszonej kapusty z jabłkiem i miodem

Karol
Obiad
29.11.2018 19:09
Surówka z kiszonej kapusty z jabłkiem i miodem

Surówka z kiszonej kapusty z jabłkiem i miodem wg. mojej propozycji, będę wdzięczny, jeśli podzielisz się z innymi opinią na jego temat oraz zrobisz zdjęcie wykonej potrawy i prześlesz je na mój adres e-mail, możesz liczyć na to, że opublikuję je w galerii pod przepisem. Surówka z kapusty kiszonej z jabłkiem i miodem z dodatkiem marchewki oraz pora. Miód łagodzi kwas z kapusty i sprawia, że jest delikatniejsza ale daje swój posmak i to połączenie kapusty z miodem jest naprawdę rewelacyjne. Łącznie: 15 min. Ilość porcji 4 osoby Surówka z kiszonej kapusty z jabłkiem i miodem Potrzebne składniki 400 g kapusty kiszonej najlepiej własnej roboty 1 jabłko środkowa część pora 2 łyżki miodu 1 mała marchewka 1 łyżka natki pietruszki sól (pieprz) Jak wykonać przepis na – Jeśli zdecydujesz się wykonać przepis na: Zostawiamy na 30 min. by się przegryzło.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://kosapopatelni.pl/surowka-z-kiszonej-kapusty-z-jablkiem-i-miodem/