Składniki (2 porcje): - 150 g makaronu (u mnie bezglutenowy) - 1 ząbek czosnku - 1 opakowanie łososia wędzonego na gorąco - 1/2 cukinii - 200 g mrożonego lub świeżego szpinaku - 200 g pieczarek (opcjonalnie) - parmezan - sól, pieprz, łyżeczka oregano Makaron ugotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Pod koniec wrzucić podzielonego na drobniejsze części łososia wędzonego oraz makaron, wszystko wymieszać, przełożyć na talerz i posypać parmezanem. Na patelni rozgrzać łyżkę olej kokosowego, dodać posiekany czosnek i podsmażyć przez chwilę, następnie dodać pokrojone pieczarki oraz szpinak.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://healthyfoodexplorer.blogspot.com/2018/11/makaron-z-ososiem-cukinia-i-szpinakiem.html