Spróbujcie 🙂 Składniki: - około 200 ml mleka - około 50 ml wrzątku - 1-2 łyżeczki ulubionej kawy - około 1 łyżki* płynnego miodu – polecam lawendowy nektarowy Miód Hiszpański Huzar - duża szczypta cynamonu *ilość miodu dostosować wg gustu Przygotowanie: Na dno wysokiej szklanki / pucharka wlewamy płynny miód. Kawę ostrożnie wlewamy na do szklanki (użyłam naczynia z dzióbkiem, ale można to zrobić np. po łyżeczce opartej o brzeg szklanki itd). Wychodzę z domu z samego rana kiedy temperatury niestety nie są za wysokie. Dziś polecam Wam jedną z moich ulubionych jesiennych wersji kawy. Wierzch posypujemy dużą szczyptą cynamonu i podajemy od razu z długą łyżką. Połączenie kawy, miody i cynamonu dla mnie jest po prostu idealne. Przygotowujemy kawę (ja dziś użyłam lekko waniliowej kawy, wyszło jeszcze pyszniej).