Odsyłam Was do tego właśnie przepisu ( Wartość odżywcza: 355 kcal B 26 g W 43 g T 8 g Składniki: ▪ 40 g płatków orkiszowych POLSKIE MŁYNY ▪ 100 g twarogu chudego ▪ łyżka jogurtu naturalnego ▪ 100 g malin (mogą być mrożone) Na obiad możemy sobie zaserwować placki wytrawne z sosem na zimno, a na deser ten oto przepyszny deser. A niedługo na stronie zobaczycie sernik czekoladowy na spodzie z płatków owsianych oraz snikers bez pieczenia. Do przepisu wykorzystałam płatki orkiszowe, które dostałam od firmyNawiązałam współpracę z tą jakże wspaniałą firmą, o której opowiadałam przy innym przepisie. Możecie również użyć mrożonych malin lub kostek lodu, ale wtedy blender musi być z większą mocą, aby się nie spalił. ▪ łyżka wiórków kokosowych Przygotowanie: 1. Płatki zalewamy wrzątkiem, aby do przykrycia i odstawiamy na 10 minut. Nawiązałam współpracę z tą jakże wspaniałą firmą, o której opowiadałam przy innym przepisie. 😅 Po wykonaniu koktajlu polecam go wstawić na parę minut do lodówki, aby był schłodzony. Z tych 2 rodzajów płatków od POLSKIE MŁYNY, wykonałam już owsiankę pieczoną i dzisiejszy koktajl.