Kukurydza konserwowa lub groszek ½ szklankiOliwki czarne z zalewy ½ szklankiPapryka czerwona 1 szt.Kiełbasa sucha 1 pętkoSól i pieprz do smakuSer żółty przełożyć do torebki foliowej do pieczenia, zawiązać sznurkiem , włożyć do rondla, zalać ciepłą wodą i gotować do miękkości sera przez około 15 minut. Miękki ser przełożyć na stolnicę, rozwałkować na foli aluminiowej, nałożyć przygotowany farsz, zwinąć w roladę, obwinąć folią aluminiową i przenieść do lodówki. Po całkowity stężeniu, kroić w ukośne plastry i podawać na przystawkę z ketchupem i pieczywem. Idealna na przystawkę na przyjęciu/ imprezie...
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://tradycyjnakuchnia.blogspot.com/2018/05/rolada-z-sera-zotego.html