MAKARON Z PESTO Z NATKI PIETRUSZKI I AWOKADO Z DODATKIEM SZPARAGÓW I POMIDORÓW KOKTAJLOWYCH

Joanna
Makarony
10.05.2018 3:59
MAKARON Z PESTO Z NATKI PIETRUSZKI I AWOKADO Z DODATKIEM SZPARAGÓW I POMIDORÓW KOKTAJLOWYCH

This recipe yields a meal for 3-4 people; If you don’t consume all the pesto – use the pesto residue as an addition to the sandwich or salad for next day. Parsley and Avocado Pesto 1½ – 2 avocados Juice of one lemon 2 handfuls of parsley ½ cup of pecans or sunflower seeds or flaxseed 3 large cloves of garlic Olive oil Salt and pepper + Wholegrain pasta or zucchini noodles + Cocktail tomatoes + Asparagus + Lemon juice, olive oil, salt, and pepper 1. In the food processor, mix all the ingredients for the pesto. Pesto z Natki Pietruszki z Awokado 1 ½ – 2 awokado Sok z jednej cytryny 2 garstki pietruszki ½ filiżanki orzechów pekan lub pestek słonecznikowych albo siemienia lnianego 3 duże ząbki czosnku Oliwa z oliwek Sól i pieprz + Jump Link to Here Pasta with Parsley and Avocado Pesto with Asparagus and Cocktail Tomatoes Pasta with pesto – easy and quick meal that is healthy and above all taste really good… Pesto with parsley and avocado tastes great in spring and summer – has a refreshing touch that perfectly contrasts with the warm weather. Add olive oil until you get desirable consistency – not to thick; add salt and pepper according to your taste; 2. Cut the cocktail tomatoes in half, pour in olive oil and add a small amount of salt and pepper; Bake in a preheated oven – 190C (374F) for 20-25 minutes; 3. Pomidorki koktajlowe + Szparagi + dodatkowo sok z cytryny , oliwa z oliwek, sól i pieprz W food procesorze mieszamy wszystkie składniki na pesto. Pesto z pietruszki i awokado idealnie smakuje wiosną i latem – ma orzeźwiający akcent który doskonale kontrastuję z ciepło pogodą. Główną bazą pesto jest pietruszka – pietruszka to doskonałe źródło witaminy C; w 100 gramach natki pietruszki znajdziemy 2 razy więcej witaminy C niż w takiej samej ilości pomarańcza. Bake in the preheated oven – 220 C (428F) for about 12-15 minutes; 4. In a meantime cook pasta until reach al-dente consistency; 5. Mix pasta with pesto served with roasted cherry tomatoes and asparagus; Share this: Twitter Facebook Print Pinterest LinkedIn Tego pesto starczy Ci na obiad dla 3-4 osób; Jeżeli coś pozostanie – spożytkuj pozostałości pesto jako dodatek do kanapki lub sałatki. Pieczemy w nagrzanym piekarniku do 190 C około 20-25 minut; Szparagi aromatyzujmy sokiem z cytryny i oliwą z oliwek. The main ingredient of pesto is parsley – parsley is an excellent source of vitamin C; in 100 grams of parsley, we find twice as much vitamin C as in the same amount of orange. Ugotowany makaron mieszamy z pesto, serwujemy z pieczonymi pomidorkami i szparagami. Makaron z pesto wykonuje się łatwo i szybko.