Jajka faszerowane pieczarkami wg. mojej propozycji, będę wdzięczny, jeśli podzielisz się z innymi opinią na jego temat oraz zrobisz zdjęcie wykonej potrawy i prześlesz je na mój adres e-mail, możesz liczyć na to, że opublikuję je w galerii pod przepisem. Jak wykonać przepis na - Jeśli zdecydujesz się wykonać przepis na: Szybka do wykonania przekąska na wielkanocny stół i ciekawa alternatywa dla zwykłych jajek na twardo. Zaczynamy przygotowania do Wielkanocy od przepisu na jajka faszerowane pieczarkami z natką pietruszki. Potrzebne składniki 5 jajek 10 średnich pieczarek 1 mała cebula czerwona pół pęczka natki pietruszki 3 łyżeczki majonezu 2 łyżki masła sól (pieprz) Solimy i pieprzymy farsz do smaku i nakładamy łyżeczka na białka w miejscu wyjętych żółtek. Łączymy żółtka z pieczarkami, dodajemy majonez i posiekaną drobno natkę i mieszamy rozcierając łyżką żółtka.