Ja nie mam z tym problemu bo uwielbiam wszystkie konfiguracje. Klasyczne kotlety mielone Składniki: 1 bułka pszenna, czerstwa szklanka mleka 1 duża cebula 500 g mielonej wieprzowiny np. z łopatki lub karkówki 1 jajko 1 łyżeczka majeranku sól, pieprz bułka tarta do obtoczenia kotletów 5 łyżek oleju roślinnego do smażenia Krok 4: Na koniec smaż na oleju na średniej temperaturze, około 5 minut z każdej strony. Zabrałem się natychmiast do działania i już poniżej możecie zapoznać się z przepisem krok po kroku na klasyczne kotlety mielone. np. rzepakowego Sposób przygotowania: Krok 1: Czerstwą bułkę namocz w mleku do miękkości, następnie odciśnij z nadmiaru mleka i rozdrobnij w rękach. Ze wstydem i ogromnym żalem stwierdziłem, że na stronie nie ma żadnego mojego przepisu na klasyczne kotlety mielone. W moim rodzinnym domu w Izabelinie, kotlety mielone jadało się praktycznie co tydzień. Cebulę pokrój w kostkę, podsmaż na ciemno złoto na 2 łyżkach oleju. Klasyczne kotlety mielone to z pewnością pozycja obowiązkowa w większości polskich domów.