Składniki: jajka 6 szt, chleb tostowy 6 kromek, papryka czerwona pół szt, kukurydza konserwowa 5 łyżek, ser żółty cheddar starty 1 szklanka, boczek wędzony 250 g, sól i pieprz do smaku, olej do smażenia, Sposób przygotowania: Boczek kroimy w kostkę i podsmażamy na rozgrzanym oleju. Pizzę pieczemy w 180 stopniach przez 20-25 min. sól i pieprz do smaku, olej do smażenia, Sposób przygotowania: Boczek kroimy w kostkę i podsmażamy na rozgrzanym oleju. Paprykę kroimy w kostkę i dodajemy do jajek razem ze startym serem, boczkiem oraz kukurydzą. Paprykę kroimy w kostkę i dodajemy do jajek razem ze startym serem, boczkiem oraz kukurydzą. Wszystko razem mieszamy do połączenia składników i przyprawiamy do smaku solą i pieprzem. Wszystko razem mieszamy do połączenia składników i przyprawiamy do smaku solą i pieprzem.