Kasza gryczana z pastą paprykowo-marchewkową

Małgorzata
Obiad
18.10.2017 19:54
Kasza gryczana z pastą paprykowo-marchewkową

Składniki: - kasza gryczana prażona - pasta paprykowo-marchewkowa - dowolne warzywa gotowane, duszone albo na surowo – u mnie duszona cukinia Wykonanie: - Kaszę ugotować (około 15 minut), na patelni wymieszać z pastą, dolać wody w razie potrzeby i podgrzać. Ta pasta genialnie harmonizuje z ciemną kaszą gryczaną, więc mając w lodówce gotową pastę wystarczy parę chwil, żeby zamienić ją w pyszny i szybki obiad. Polecam nie poprzestawać na warzywach wchodzących w skład pasty, tylko przygotować jeszcze jakieś jako dodatek albo zrobić ulubioną surówkę.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://malgorzatarusek.pl/kasza-gryczana-z-pasta-paprykowo-marchewkowa/